Gama Blueair Pro

Purificatoarele din gama Blueair Pro au fost proiectate sa fie cele mai bune purificatoare de aer din lume. Sunt dezvoltate in Suedia pentru a intruni cele mai inalte standarde de purificare a aerului, cu un design ce le integreaza armonios, oriunde, acasa sau la lucru. Bucurati-va de ele!

 

 • Modelul Pro M este special proiectat pentru incaperi cu dimensiuni pana la 36 m2. Perfect pentru un dormitor mare sau pentru o camera de joaca, ofera performante profesionale intr-un mix optim de eficienta, eleganta si calitati ecologice.
 • Modelul Pro L este dezvoltat pentru spatii largi de pana la 72 m2. Perfomanta profesionala este atestata de rata de livrare a aerului curat peste medie, folosind doua ventilatoare pentru o procesare de aer incredibil de silentioasa.
 • Cu o rata record de livrare a aerului curat (CADR), purificatorul Pro XL poate opera in incaperi de pana la 110 m2. Cu un volum de aer livrat de 1530 m3 pe ora, Pro XL este proiectat pentru spatii largi si medii de lucru.

 

Proiectate in Suedia. Create pentru toata Lumea.

In Suedia, calitatea aerului este un bun de la sine inteles. Dar in majoritatea locurilor din lume, aerul curat nu face parte din viata de zi cu zi. Noi, cei de la Blueair, credem sincer ca a respira aer curat este dreptul oricarui om. Aceasta convingere, impreuna cu pasiunea noastra pentru progres, este ceea ce ne-a motivat sa cream gama Blueair Pro. Dotata cu o tehnologie patentata si de ultima ora, impreuna cu un design modern, gama Blueair Pro impune un nou standard pentru purificatoarele de aer de prima clasa. Combinatia dintre maiestria traditionala, tehnologia inovatoare si un design fara varsta il plaseaza intr-o categorie unica.

Blueair Pro MFie ca i se da sarcina maxima de epurare sau doar o refrisare a aerului, orice unitate Blueair Pro poate curata tot aerul din incapere, chiar si dintr-o camera mare, de pana la 5 ori pe ora. Doar conectati-l la priza, porniti-l si bucurati-va instantaneude aer curat, la serviciu sau acasa. Proiectate pentru spatii de pana la 100 m2, elimina rapid si eficient particulele de praf, chimicalele alergene si chiar virusurile.

De ce ai alege un purificator?

 • iti protejeaza familia, prietenii si colegii de aerul nociv
 • sporeste sanatatea si confortul
 • scade riscul imbolnavirii de gripe si raceli
 • reduce simptomele alergiilor si febrei fanului
 • elimina mirosurile neplacute

 

Eficienta fara compromis

Filtru Blueair ProGama Blueair Pro ofera o putere de filtrare extraordinara, cu atat mai mult cu cat dimensiunile in care se prezinta sunt foarte reduse. Carcasa de otel galvanizat, fina si eleganta, adaposteste unul din cele mai avansate sisteme modulare de filtrare, folosind doar un spatiu extrem de redus, chiar si in cazul modelului XL. In afara de ocuparea unui spatiu redus, gama Blueair Pro este atat de eficienta energetic incat a primit pretioasa certifcare Energy Star de la EPA. Noul tau purificator de aer favorit nu are nevoie de mai multa electricitate ca un bec obisnuit. Testele pentru determinarea coeficientului CADR (rata de livrare a aerului curat) au dat rezultate peste asteptari. Noile filtre in forma de V, mai putin dense, purifica aerul mai rapid decat orice alt model concurent. Proiectat din capul locului pentru a intruni cele mai inalte standarde, gama Blueair Pro este gata sa va asigure cel mai proaspat si curat pentru anii ce vor urma.

 

Luxul linistii

Blueair Pro controlIn zonele urbane, linstea devine din ce in ce mai greu de procurat, ca si in cazul aerului curat. Avand in vedere acest lucru, am proiectat gama Blueair Pro sa fie pe cat de puternica, pe atat de silentioasa. Pe treapta minima de functionare, un purificator Blueair Pro produce tot atat zgomot cat o biblioteca linistita. Acest lucru e posibil doar gratie tehnologiei noastre patentate HEPASilentTM, care combina tot ce este mai performant din tehnicile de filtrare mecanice si electrostatice. Deci, am putea spune ca este mai silentioasa decat orice model concurent? Sigur ca da. Se poate spune chiar ca este foarte silentioasa? Absolut, noua ne place sa-i spunem HEPASilentioasa.

In locul unui ventilator zgomotos care sa sufle aerul afara, tehnologia unica de la Blueair Pro atrage inauntru particulele din aer si le incarca electrostatic. Acest lucru forteaza particulele sa adere la fitru, astfel eliberandu-se din purificator doar briza unui aer care se intoarce in camera curat si improspatat. Aceasta tehnica permite folosirea unor filtre mai putin dense, ceea ce inseamna o presiune a aerului ma scazuta, si de aici rezulta functionarea silentioasa si consumul electric redus. Pe scurt, tehnologia HEPASilentTMpermite gamei Blueair Pro sa proceseze volume uriase de aer, pastrand totodata linsitea.

 

Creat sa protejeze

Blueair Pro MConform Agentie de Protectie a Mediului din America, oamenii din ziua de azi petrec mai mult de 90% din timpul lor in spatii inchise. De obicei, fara sa constientize ca aerul de interior este chiar mai poluat decat cel de afara. Partial, aceasta se datoreaza faptului ca echipamentele electronice, covoarele si mobilierul tapitat sunt toate surse de poluare pentru aerul de interior, dar si cele precum parul de animale, acarienii, mucegaiul, pesticidele produsele de curatenie, lemnul ars, lumanarile si alti poluanti. Blueair Pro este prevazut cu un modul inteligent de filtrare care adapteaza automat performanta purificarii in functie de nivelul de poluanti din aer, lasand in urma sa doar aer proaspat si curat ca cerul de vara, pentru casa sau biroul unde lucrati. Fara batai de cap si fara griji.

Realitati concrete:

 • Aerul de interior poate fi de 100 de ori mai poluat decat cel de afara
 • Poluarea aerului de interior provine din multiple surse: contaminantii chimici, surse exterioare, contaminanti biologici, echipamente electronice, etc.
 • Simptomele poluarii aerului de interior pot fi: tusea, frisoanele, dureri musculare, migrene, lipsa de energie si reactii alergice sporite.
 • Copiii sunt mult mai afectati de poluarea aerului decat adultii, de vreme ce ei respira mai mult aer, raportat la dimensiunile reduse ale corpurilor lor

 

Esentialul pur

Niciodata pana acum n-a fost mai accesibila cea mai avansata tehnologie de filtrare din lume. Doar conectezi unitatea la priza, o pornesti si aproape instantaneu savurezi aerul de interior asa cum insasi natura l-ar fi creat. Automatizarea performantei de filtrare, prin noul modul inteligent de filtrare, ajusteaza performantele raportat la nevoi. Captiveaza privirea cu un design rafinat, vine in dimensiuni reduse, cu o tehnologie de ventilare unica care asigura cea mai silentioasa functionarea si totodatata cel mai scazut cost energetic. Gama Blueair Pro deschide larg portile unui univers de prospetime in spatiul tau interior.

Blueair Pro CADR

Coeficientul CADR indica cat de mult aer filtrat este livrat (fluxul de aer) si cat de bine sunt eliminati poluantii precum fumul de tigara, praful si polenul din aer (eficienta). Testele sunt efectuate in conformitate cu standardele ANSI/AHAM AC-1. Coeficientele CADR maxim posibile conform cu aceste standard sunt: Fum de Tigara 12.7 cmm/Praf:11.3 cmm/Polen:12.7 cmm. Blueair efectueaza masuratori si opereaza deasupra scarii de valori standard.

Criterii de performanta aditionale

Blueair Pro - date performanta

 

Inovata cu dragoste in Suedia, gama Blueair Pro ofera protectie impotriva poluantilor aeropurtati ce ameninta sanatatea si confortul. Compania Blueair este fondata pe profunda convingere ca oricine ar trebui sa se poate bucura de aer de interior curat, acasa sau la birou. In acest spirit ne-am straduit sa cream cele mai bune purificatoare de aer de pe piata. Creat in prezent dar cu perspectiva viitorului, fiecare aparat din aceasta gama este o combinatie perfecta de eficienta, eleganta si responsabilitate fata de mediu.

Blueair Pro: Performanta profesionala, Stil superior