La inceputul anilor 2000 am trait in Statele Unite si in Anglia,  unde aveam un purificator de aer acasa. Interesul meu fata de aceste solutii de imbunatatire a calitatii vietii a crescut si cu timpul si am devenit un bun cunoscator al producatorilor, criteriilor de performanta si calitate.

Fiind preocupat  personal de calitatea aerului pe care il respir, cand m-am intors in Romania am cautat sa cumpar un purificator de calitate si am observat ca pe piata noastra nu exista asa ceva.  Niciuna din marcile bune nu era prezenta pe piata, iar produsele vandute erau mincinoase ca descriere si jalnice calitativ.

Asa a inceput aceasta afacere.

Scopul nostru este sa oferim consumatorului roman servicii ireprosabile, onestitate si solutii de cea mai inalta calitate la un pret corect.

Noi nu suntem un magazin de electronice. Suntem dedicati purificatoarelor de aer, avand in portofoliu cele mai bune purificatoare de aer din lume.  Incercam in continuare sa ne dezvoltam portofoliul de produse pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

Fara dubiu calitatea proasta a aerului are efecte nocive asupra sanatatii. Un purificator de aer poate ajuta la eliminarea unora dintre aceste riscuri.

Dar nu orice aparat numit purificator este capabil sa elimine suficient de multi poluanti din aer pentru a avea un efect pozitiv asupra calitatii aerului si sanatatii.

Nu orice ventilator, cuplat cu un filtru, fie el si HEPA si incapsulat intr-o carcasa este un purificator; un sterilizator de aer nu este purificator; un spalator de aer nu este nici el un adevarat purificator. Volumul de aer recirculat efectiv este esential pentru o filtrare performanta a aerului; daca aceasta recirculare nu este obtinuta, consumatorul cheltuie absolut degeaba banii, indiferent cate trepte sau pretinse tehnologii de filtrare are aparatul cumparat.

Din pacate in aceasta industrie marketingul amagitor si falsitatea inlocuiesc stiinta, de aceea noi am ales o alta cale.

Facem intotdeauna recomandari oneste, bazate pe analiza stiintifica si cifre verificabile.

Nu ezitam sa recomandam si produsele concurentei, daca aduc clientilor nostri un beneficiu mai mare  decat ale noastre.

Toate purificatorare distribuite de noi  detin certificare CADR ( care este, pana la urma, singurul criteriu obiectiv de selectie pe care il au consumatorii cand aleg un purificator, performata verificata de filtrare, certificare ARB si Energy Star.

Calitatea e singura care conteaza, mai ales cand e vorba de sanatate.

Sunati-ne oricand, de la noi veti primi cele mai bune sfaturi legate de un purificator de aer si poate chiar aparatul de care aveti nevoie.

 

Horatiu