Pentru a mentine o performanta de varf a aparatului de purificare aer Blueair recomandam schimbarea filtrelor la 6 sau 12 luni, in functie de model. Aceasta perioada este recomandata pentru o functionare a aparatului de 24 de ore din 24 (4380 de ore). 

De ce atat de des? Cantitatea si tipul de poluare a aerului de interior poate varia dramatic de la un mediu la altul. Unii producatori pretind ca filtrele lor au o durata de viata foarte mare – unii spun chiar 5 ani! Noi, Blueair, va spunem cat de des ar trebui schimbate filtrele in lumea reala, nu in cele mai bune conditii de laborator.

In mod evident, inlocuirea filtrelor la cate sase luni va creste costul de intretinere al aparatului Blueair. Totusi, noi credem ca este mai bine sa stiti de la inceput ce implica sa va mentineti in permanenta aerul de interior curat si sanatos. Fara o schimbar regulata a filtrului purificatorul dumneavoastra de aer va functiona la o fractiune din performanta sa optima.

Pentru a va face intretinerea cat mai facila Ergonomos va ofera un Program de Schimbare a Filtrelor si un Program de Garantie Extinsa. Folosind aceste programe beneficiati de livrare gratuita a filtrelor si o garantie de pana la 5 ani.

Daca schimbati regulat filtrele va asigurati ca beneficiati de o performanta de clasa mondiala de la sistemul dumneavoastra de purificat aerul, care este unul dintre cele mai bune din lume.