Seria 600 este varful de gama Blueair. Produse in Suedia, avand o rata de eliberare de aer curat mai mare decat standardele maxime CADR ale AHAM, gandite pentru spatii mari de pana la 65 de metri patrati, certificate EnergyStar, aparatele Blueair din Seria 600 va ofera in varianta automata sau in cea manuala o performanta cu adevarat exceptionala.

 

  • Cu un debit mare de aer curat (CADR 850 m3 / h), trei filtre separate și tehnologia SurroundAir, Blueair Classic 680i are una dintre cele mai mari capacități de filtrare de pe piață. Purificatorul de aer Blueair Classic 680i este potrivit pentru spatii mari, open space și birouri si este echipat cu roți, usor de mutat oriunde doriti.
  • Cu un debit mare de aer curat (CADR 850 m3 / h), trei filtre separate și tehnologia SurroundAir, Blueair Classic 605 are una dintre cele mai mari capacități de filtrare de pe piață. Purificatorul de aer Blueair Classic 605 este potrivit pentru spatii mari, open space și birouri si este echipat cu roți, usor de mutat oriunde doriti.