Purificatoarele de aer Blueair din seria 400 sunt printre cele mai populare si silentioase purificatoare din oferta noastra. Disponibile si in varianta automatizata, cu senzori de praf si mirosuri, purificatoarele din seria 400 vor oferi nivele exceptionale de puritate a aerului in camere de pana la 34 m2. Seria 400 vine cu o garantie de la 2 la 5 ani, 4 viteze pentru un confort maxim al utilizatorului si, ca toate modelele Blueair, cu un design suedez premiat, certificare EnergyStar, emisie ZERO de ozon si tehnologia patentata de filtrare HEPASilent™.

 

  • Purificatorul de aer Blueair 480i nu necesita mult spatiu pentru a avea o capacitate de livrare a aerului CADR de 476 m3/h si este ideal pentru dormitoare mai mari, living room sau birouri. In plus fata de modelul 405 acesta are senzori de aer integrati care va permit sa controlati si sa masurati calitatea aerului din incaperea dumneavoastra.
  • Purificatorul de aer Blueair 405 nu necesita mult spatiu pentru a avea o capacitate de livrare a aerului CADR de 476 m3/h si este ideal pentru dormitoare mai mari, living room sau birouri mai mici. Conexiune WI-FI: control al treptelor de viteza, intensitatii LEDului, mod blocare, mod noapte prin intermediul telefonului/tabletei.