Silentioase, cu consum de energie redus si usor de folosit, gama Clasic este proiectata sa ofere cea mai buna rata de livrare a aerului curat (CADR) intr-o varietate de dimensiuni pentru orice tip de incapere sau nevoi de filtrare a aerului.

 

  • Noile purificatoare de aer din seria Classic, cu un design nou si elegant pot fi controlate de la distanta prin WI-FI. Cu toate ca purificatorul de aer Blueair 280i este de mici dimensiuni, calitatea aerului filtrat de acesta este remarcabila. Camere mici de pana la 26 m2 CADR - 306 m3/h 99.97% eficienta de filtrare Conexiune Wi-FI Tehnologie patentata HEPASilent Senzori de aer, temperatura si umiditate
  • Purificatoarele de aer din seria Classic, cu un design nou si elegant pot fi controlate de la distanta prin WI-FI. Cu toate ca purificatorul de aer Blueair 205i este de mici dimensiuni, calitatea aerului filtrat de acesta este remarcabila. Camere mici de pana la 26 m2 CADR - 306 m3/h 99.97% eficienta de filtrare Conexiune Wi-FI Tehnologie patentata HEPASilent
  • Cu un debit mare de aer curat (CADR 850 m3 / h), trei filtre separate și tehnologia SurroundAir, Blueair Classic 680i are una dintre cele mai mari capacități de filtrare de pe piață. Purificatorul de aer Blueair Classic 680i este potrivit pentru spatii mari, open space și birouri si este echipat cu roți, usor de mutat oriunde doriti.
  • Purificatorul de aer Blueair 480i nu necesita mult spatiu pentru a avea o capacitate de livrare a aerului CADR de 476 m3/h si este ideal pentru dormitoare mai mari, living room sau birouri. In plus fata de modelul 405 acesta are senzori de aer integrati care va permit sa controlati si sa masurati calitatea aerului din incaperea dumneavoastra.
  • Purificatorul de aer Blueair 405 nu necesita mult spatiu pentru a avea o capacitate de livrare a aerului CADR de 476 m3/h si este ideal pentru dormitoare mai mari, living room sau birouri mai mici. Conexiune WI-FI: control al treptelor de viteza, intensitatii LEDului, mod blocare, mod noapte prin intermediul telefonului/tabletei.
  • Cu un debit mare de aer curat (CADR 850 m3 / h), trei filtre separate și tehnologia SurroundAir, Blueair Classic 605 are una dintre cele mai mari capacități de filtrare de pe piață. Purificatorul de aer Blueair Classic 605 este potrivit pentru spatii mari, open space și birouri si este echipat cu roți, usor de mutat oriunde doriti.