Winix este un producator din Coreea de Sud, lider de piata, specializat in proiectarea si producerea de sisteme de purificare a aerului si apei. Fondat in 1973, WINIX produce solutii profesionale de filtrare de inalta calitate si inovatoare tehnologic. Grupul Winix este listat pe KOSDAQ, Bursa Sud Coreeana de Marfuri, din Octombrie 2000. Purificatoarele WINIX sunt vandute pe tot cuprinsul SUA, Asiei si Europei, find recunoscute pentru calitate, durabilitate, design si performanta de filtrare in cele mai pretentioase piete, cum ar fi Asia, sau Statele Unite ale Americii, unde WINIX se afla in primele trei companii din acest sector de piata.

Purificatoarele Winix sunt caracterizate de performanta, durabilitate si inovatie tehnologica. Sistemul de 5 trepte de filtrare combina filtrarea HEPA cu tehnologia Plasmawave, eliminand poluanti precum praful, polenul, acarienii, fumul, compusii volatili organici, sporii de mucegai, virusurile si bacteriile din aerul interior. Purificatoarele Winix sunt certificate AHAM, avand ratinguri CADR excelente, de asemenea ARB, garantandu-va o filtrare a aerului care produce zero ozon si Energy Star.

 

 • Purificatorul de aer WINIX ZERO este purificatorul ideal pentru living, spațiu de birou sau alte încăperi din locuința.

  Camera optima 38.2 m

  CADR: fum 232 m3/h; polen 246 m3/h; praf 243 m3/h

  Tehnologia Plasmawave 

  Filtrare in 4 etape 

 • Purificatorul de aer WINIX ZERO Pro este purificatorul ideal pentru living, spațiu de birou sau alte încăperi din locuința.

  Camera optima 48.5 m

  CADR: fum 258 m3/h; polen 301 m3/h; praf 264 m3/h

  Tehnologia Plasmawave 

  Filtrare in 5 etape 

 

 

10 motive de a cumpara un purificator Winix

1 Performanta de filtrare.

AHAM CertifiedPurificatorul WINIX filtreaza 99.99 % din particulele mai mari de 0.3 microni prin filtrului HEPA original si cu ajutorul tehnologiei PLASMAWAVE distruge virusurile, bacteriile si compusi volatili organici mai mici de 0.3 microni, fara a produce ozon si cu o silentiozitate remarcabila. Acest fapt este confirmat independent de ratele CADR ale aparatelor ( Clean Air Delivery Rate) Eliberare de Aer Curat – rata calculata prin testari independente ale tuturor aparatelor de purificat aerul produse de membrii AHAM – the Independent Association of Home Appliance Manufacturers in Statele Unite. Pentru mai multe detalii accesati www.cadr.org.

 

2 Inovatie tehnologica.

Winix imbunatateste performanta de filtrare si experienta de utilizare prin multiple inovatii tehnologice. Automatizare produsului include senzori de particule si mirosuri, telecomanda, sistem de oprire, pornire a modulului Plasmawave, 4 viteze si modul automat. Aparatele sunt dotate cu senzor de lumina, pentru a nu deranja utilizatorul in timpul noptii. Spre deosebire de alte purificatoare, care doar numara zilele, indicatorul de schimbare a filtrului Winix calculeaza durata reala de folosire a filtrului in fuctie de vitezele la care functioneaza aparatul si timpul de folosire. Tehnologiile Plasmawave si Cleancell asigura o performanta de neegalat de eliminare a bacteriilor si virusilor mai mici de 0.3 microni. Prefiltrul si fitrul de carbon pot fi spalate, marind astfel durata de viata a filtrelor.

 

3 Silentiozitate.

Nivelurile maxime de zgomot sunt intre 50dB si 60dB, depinzand de tipul de aparat.

 

4 Certificare ARB.

Purificatoarele Winix sunt certificate ARB (Air Resources Board) (All portable indoor air cleaning devices sold in California after October 18, 2010 must be certified by the California Air Resources Board. To be certified, air cleaners must be tested for electrical safety and ozone emissions, and meet an ozone emission concentration limit of 0.050 parts per million).

 

ENERGY STAR5 Energy Star.

Certificarea Energy Star va garanteaza ca purificatorul dvs. de aer economiseste energie si protejeaza mediul inconjurator fara a-i fi afectate caracteristicile tehnice si performanta. Mai multe detalii pe www.energystar.gov

 

6 Tehnologia PlasmaWave

brevetată de Winix pentru a elimina virusurile, vaporii chimici, gazele și mirosurile reziduale aeropurtate utilizează hidroxilii formați în mod natural pentru a neutraliza acești poluanți aeropurtați la nivel molecular, făcându-i inofensivi. Protecția antimicrobiană CleanCell reduce în mod eficient dezvoltarea bacteriilor, fungilor, ciupercilor, mucegaiurilor și acarienilor. In conjunctie cu filtrarea True-HEPA si filtrul de carbon aceste tehnologii maresc performanta de filtrare a aparatului eliminand poluanti mai mici chiar de o zecime de micron.

 

7 Design.

Purificatoarele Winix au fost proiectate sa se incadreze in mod placut in ambientul dvs. Design-ul are, totodata, un rol functional important, admisia de aer dubla a aparatelor permitand acestora sa preia si sa purifice mai mult aer poluat intr-un timp mai scurt si cu o mai mare eficienta.

 

8 Sistem de filtrare in 5 trepte.

Pre-filtrul antibacterian, protecție antimicrobiană CleanCell, filtrul True HEPA si filtrul de carbon activ de calitate care functioneaza sinergic intr-un singur kit de filtre, impreuna cu tehnologia PlasmaWave brevetată de Winix maximizeaza performantele de filtrare ale purificatorului reducand costurile de utilizare prin garantarea schimbarii filtrelor la un an, fara a afecta durata de viata a aparatului.

 

9 Usurinta in utilizare.

Intrucat toate filtrele sunt asamblate intr-un kit usor de instalat, schimbarea filtrului dureaza 15 secunde. Senzorii automati, cel de lumina si telecomanda fac utilizarea purificatorului mai usoara ca niciodata.

 

10 Pret si garantie.

Winix va ofera cel mai redus cost redus de intretinere si cel mai bun pret pe metru cub purificat la o performanta de 99.99% la o dimensioanare corecta a aparatului. Performanta excelenta de filtrare si calitatea certificata se regasesc intr-o garantie standard de 3 ani.