Inlocuirea filtrelor Blueair in functie de recomandarile producatorului este critica pentru a asigura o functionare la nivel corespunzator a purificatorului de aer. In plus, inrolandu-va in PROGRAMUL DE GARANTIE EXTINSA, puteti beneficia de o garantie extinsa la 3 sau 5 ani, transport si instalare gratuita a filtrelor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

O combinatie revolutionara intre mediul avansat mecanic de filtrare si o camera incapsulata de incarcare prin ionizare face ca sistemele Blueair sa obtina performante superioare fata de sistemele care folosesc doar o tehnologie, sau alta. Modelele Blueair folosesc tehnologia de filtrare a aerului HEPASilent™, care filtreaza particule mai mari de 0.1 microni cu o eficienta minima garantata de filtrare de 99.97%.

Alegeti intre filtrul standard de particule Blueair care elimina ultraeficient virusuri, bacterii, praf, polen, spori de mucegai, matreata, acarieni si alte particule poluante aeropurtate si filtrul Blueair SmokeStop™, care este special conceput sa elimine fumul si alte gaze sau compusi volatili organici.