Ne dorim să fiți mulțumiți de achiziția făcută de la www.purificatoare-de-aer.ro. Deși lucrăm să depășim așteptările dumneavoastră în materie de calitate și service, uneori se poate întâmpla să nu reușim. În aceste cazuri, dacă nu sunteți mulțumit de un articol achiziționat de pe magazinul nostru online, vom accepta returul pentru suma integrală returnată în termen de 30 de zile de la livrare.

Va rugăm să ne contactați la nr de telefon +40372779950 sau la adresa de mail contact@purificatoare-de-aer.ro pentru a iniția solicitarea dumneavoastră de returnare. Rambursurile vor fi acordate și aplicate după recepția produsului returnat la Ergonomos.

Va rugăm să rețineți că produsele electronice sunt vulnerabile la daune în timpul transportului. Din acest motiv, este important să păstrați și să utilizați materialele de ambalare originale pentru articolele pe care doriți să le returnați.

 

POLITICA DE RETUR

1. Politica de retur a Ergonomos: retur gratuit in termen de 30 de zile de la data recepționarii Produselor. Acest retur nu afectează dreptul legal de retragere din contract in termenul de 14 zile pentru produsele comercializate la distanta, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților Ergonomos.

2. Condiții generale pentru returul produselor vândute de Ergonomos:

  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit;
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat Produsul;
  • Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate;
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii;
  • Daca în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul de retur completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

3. Modalități de retur

Aveți posibilitatea să alegeți ca returul sa fie preluat de către curier sau să returnați la sediul Ergonomos.

Dupa inregistrarea cererii de retur, daca optati pentru predarea prin curier, vom trimite curierul sa ridice produsul pe care vreti sa il returnati.

In cazul in care doriti sa returnați la sediul Ergonomos, aveti la dispozitie 7 zile lucratoare sa ajungeti la sediul Ergonomos si sa predati produsul ambalat corespunzator.

4. Returnarea banilor

Dacă alegeti rambursarea sumei plătite la cumpărare:

  • Banii vor fi returnati în contul specificat de dvs. în formularul de retur sau pe card bancar de debit sau de credit, dacă ati plătit online;
  • Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul dvs. în maximum 14 zile calendaristice.