Purificatoare de aer WINIX

Winix este un producator din Coreea de Sud, lider de piata, specializat in proiectarea si producerea de sisteme de purificare a aerului si apei. Fondat in 1973, WINIX produce solutii profesionale de filtrare de inalta calitate si inovatoare tehnologic. Grupul Winix este listat pe KOSDAQ, Bursa Sud Coreeana de Marfuri, din Octombrie 2000. Purificatoarele WINIX sunt vandute pe tot cuprinsul SUA, Asiei si Europei, find recunoscute pentru calitate, durabilitate, design si performanta de filtrare in cele mai pretentioase piete, cum ar fi Asia, sau Statele Unite ale Americii, unde WINIX se afla in primele trei companii din acest sector de piata.

Purificatoarele Winix sunt caracterizate de performanta, durabilitate si inovatie tehnologica. Sistemul de 5 trepte de filtrare combina filtrarea HEPA cu tehnologia Plasmawave, eliminand poluanti precum praful, polenul, acarienii, fumul, compusii volatili organici, sporii de mucegai, virusurile si bacteriile din aerul interior. Purificatoarele Winix sunt certificate AHAM, avand ratinguri CADR excelente, de asemenea ARB, garantandu-va o filtrare a aerului care produce zero ozon si Energy Star.

 

Purificator de aer Winix U450

Purificatorul de aer Winix Signature U450 este ideal pentru sufragerie, camera de zi și alte spații mari din locuința dvs., de până la 42 m2. Tehnologia PlasmaWave și senzorii care monitorizează calitatea aerului garantează că aerul este cât mai pur posibil. În plus, aparatul are numeroase caracteristici care simplifică utilizarea acestuia și vă permit să respirați aer tot mai curat zi după zi. Printre aceste caracteristici se numără telecomanda, comenzile digitale și filtrele lavabile.

Purificator de aer Winix U300

Purificatorul de aer Winix Signature U450 este ideal pentru dormitoare, camere de lucru și alte încăperi cu dimensiuni medii până la mari de cel mult 28 m2, acest model poartă marcajul Energy Star pentru eficiență și funcționare cu cost redus. Caracteristicile confortabile, cum ar fi senzorul pentru calitatea aerului, comenzile electronice și un indicator pentru verificarea filtrelor, vă ajută să vă bucurați de o utilizare precisă a aparatului.

nk_305_airpurifier

Noile purificatoare de aer WINIX NK 305, cu un design nou si elegant, destinate pentru incaperi de pana la 66 mp, pot fi controlate de la distanta cu ajutorul functiei WIFI si a aplicatiei WINIX SMART. Purificatoarele de aer NK 305 combina un design modern si 4 stadii de filtrare. Cele 4 stadii de filtrare utilizeaza un singur filtru si o absorbtie a aerului de 360° . 

10 motive de a cumpara un purificator Winix

1 Performanta de filtrare.

AHAM CertifiedPurificatorul WINIX filtreaza 99.99 % din particulele mai mari de 0.3 microni prin filtrului HEPA original si cu ajutorul tehnologiei PLASMAWAVE distruge virusurile, bacteriile si compusi volatili organici mai mici de 0.3 microni, fara a produce ozon si cu o silentiozitate remarcabila. Acest fapt este confirmat independent de ratele CADR ale aparatelor ( Clean Air Delivery Rate) Eliberare de Aer Curat – rata calculata prin testari independente ale tuturor aparatelor de purificat aerul produse de membrii AHAM – the Independent Association of Home Appliance Manufacturers in Statele Unite. Pentru mai multe detalii accesati www.cadr.org.

 

2 Inovatie tehnologica.

Winix imbunatateste performanta de filtrare si experienta de utilizare prin multiple inovatii tehnologice. Automatizare produsului include senzori de particule si mirosuri, telecomanda, sistem de oprire, pornire a modulului Plasmawave, 4 viteze si modul automat. Aparatele sunt dotate cu senzor de lumina, pentru a nu deranja utilizatorul in timpul noptii. Spre deosebire de alte purificatoare, care doar numara zilele, indicatorul de schimbare a filtrului Winix calculeaza durata reala de folosire a filtrului in fuctie de vitezele la care functioneaza aparatul si timpul de folosire. Tehnologiile Plasmawave si Cleancell asigura o performanta de neegalat de eliminare a bacteriilor si virusilor mai mici de 0.3 microni. Prefiltrul si fitrul de carbon pot fi spalate, marind astfel durata de viata a filtrelor.

 

3 Silentiozitate.

Nivelurile maxime de zgomot sunt intre 50dB si 60dB, depinzand de tipul de aparat.

 

4 Certificare ARB.

Purificatoarele Winix sunt certificate ARB (Air Resources Board) (All portable indoor air cleaning devices sold in California after October 18, 2010 must be certified by the California Air Resources Board. To be certified, air cleaners must be tested for electrical safety and ozone emissions, and meet an ozone emission concentration limit of 0.050 parts per million)

 

5 Tehnologia PlasmaWave

brevetată de Winix pentru a elimina virusurile, vaporii chimici, gazele și mirosurile reziduale aeropurtate utilizează hidroxilii formați în mod natural pentru a neutraliza acești poluanți aeropurtați la nivel molecular, făcându-i inofensivi. Protecția antimicrobiană CleanCell reduce în mod eficient dezvoltarea bacteriilor, fungilor, ciupercilor, mucegaiurilor și acarienilor. In conjunctie cu filtrarea True-HEPA si filtrul de carbon aceste tehnologii maresc performanta de filtrare a aparatului eliminand poluanti mai mici chiar de o zecime de micron.

 

ENERGY STAR6 Energy Star.

Certificarea Energy Star va garanteaza ca purificatorul dvs. de aer economiseste energie si protejeaza mediul inconjurator fara a-i fi afectate caracteristicile tehnice si performanta. Mai multe detalii pe www.energystar.gov

 

7 Design.

Purificatoarele Winix au fost proiectate sa se incadreze in mod placut in ambientul dvs. Design-ul are, totodata, un rol functional important, admisia de aer dubla a aparatelor permitand acestora sa preia si sa purifice mai mult aer poluat intr-un timp mai scurt si cu o mai mare eficienta.

 

8 Sistem de filtrare in 5 trepte.

Pre-filtrul antibacterian, protecție antimicrobiană CleanCell, filtrul True HEPA si filtrul de carbon activ de calitate care functioneaza sinergic intr-un singur kit de filtre, impreuna cu tehnologia PlasmaWave brevetată de Winix maximizeaza performantele de filtrare ale purificatorului reducand costurile de utilizare prin garantarea schimbarii filtrelor la un an, fara a afecta durata de viata a aparatului.

 

9 Usurinta in utilizare.

Intrucat toate filtrele sunt asamblate intr-un kit usor de instalat, schimbarea filtrului dureaza 15 secunde. Senzorii automati, cel de lumina si telecomanda fac utilizarea purificatorului mai usoara ca niciodata.

 

10 Pret si garantie.

Winix va ofera cel mai redus cost redus de intretinere si cel mai bun pret pe metru cub purificat la o performanta de 99.99% la o dimensioanare corecta a aparatului. Performanta excelenta de filtrare si calitatea certificata se regasesc intr-o garantie standard de 3 ani.